Models / speedbabes

Soms koud, soms warm, vaak vrolijk, opgewekt en veel plezier........ maar in elk geval altijd alle aandacht.......... s p e e d b a b e s

This part of speedpics.nl is available in Dutch only

Autosport wordt, niet onterecht, vaak geassocieerd met aantrekkelijke dames, soms in racy outfit of gestoken in kleding van sponsoren en natuurlijk in de shirts van speedpics.nl !

De bekendste zijn natuurlijk de dames in Marlboro tenue tijdens de Marlboro Masters, maar ook andere sponsoren zoals Nikon, Total, Kumho en Mobil maken regelmatig gebruik van de vriendelijke en aantrekkelijke uitstraling van deze "babes"

Speedpics zou speedpics niet zijn als wij niet ook warme belangstelling zouden hebben voor de aantrekkingskracht van speedbabes zowel op de site als op evenementen die met de autosport te maken hebben.

Ben jij zo'n speedbabe en/of voel je je geroepen je te laten fotograferen door één van de 3 pro's van speedpics.nl  om te kijken of je het kúnt zijn ?

Stuur een e-mail met wat gegevens, en zo mogelijk een (recente) foto naar speedbabe@speedpics.nl

Je ontvangt dan  spoedig  een reaktie waarin uitgelegt wordt hoe e.e.a. in z"n werk gaat alsmede een formulier waarop je al je persoonlijke gegevens in kunt vullen en terugsturen. Nadat wij alles van je hebben ontvangen wordt geprobeerd op korte termijn een fotoshoot te organiseren.

Ohwja........ een speedbabe heeft niet per defenitie iets te maken met blond / blauw / grote b. en lang haar.

Wellicht tot je eerste fotoshoot als speedbabe voor speedpics.nl